Se dette nyhedsbrev i en browser

Blåmuslinger inspirerer til ny biobaseret læderlim

Vi er sammen med en række førende aktører i gang med at udvikle fremtidens grønne biobaserede lim. Inspirationen kommer fra blåmuslinger, og ingredienslisten kan fx byde på rejeskaller og alger, så limen bliver helt fri for sundhedsskadelige opløsningsmidler.  

Vi stiller til start i stærkeste opstilling

Dana Lim går på banen i 2021 med markante forstærkninger, idet vi pr. 1. januar har overtaget det fulde ejerskab af PKI Supply. Vi har taget hul på endnu et spændende år, og produktionen kører som sædvanligt for fulde omdrejninger. Vi er som altid klar til at servicere alle kunder.
 

En eksport-pris, der betyder noget

Nogle dage er sjovere end andre, men når der er balloner, prisoverrækkelse og kage i luften, så er det svært ikke at få et smil på læben.
 
Vi var så heldige, at vandt vi Connect Køges eksport-pris 2020. Køge er en kæmpe del af vores virksomheds DNA. Så det gør os ekstra glade at få en lokal pris, der hylder vores eksport, og alt det store arbejde vores medarbejdere leverer hver dag.
 

Vinderne af julerebussen 2020

Vi havde traditionen tro en julerebus med i årets sidste nyhedsbrev fra os. Vi har nu via lodtrækning mellem alle korrekte svar fundet frem til de fem vindere. Tusind tak til alle deltagere - godt løst.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
 
Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og certificeringer er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Dana Lim A/S - Københavnsvej 220 - 4600 Køge - CVR nr. 49294514
Kontakt: (+45) 5664 0070 - info@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev