Læs online
Foto: Kenneth Båth
Kære læser

Velkommen til forårets første nyhedsbrev. Hos Dana Lim har vi taget forskud på de lysere tider med en ægte skandinavisk solstrålehistorie: Den svenske byggemarkedskæde Bolist har nemlig kåret os til årets leverandør – så læs mere om det nordiske vækst-boom nedenfor. Derudover giver vi dig svarene på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med fugning, ligesom du kan læse mere om Danaseal FDA 511, som hitter takket være sine tidsmæssige fordele og flotte resultater. 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Dana Lim henter nordisk leverandørpris
Vi har turbo på væksten på det nordiske marked. Den skandinaviske fremgang skyldes frem for alt det rette mix af kvalitetsløsninger, service og rådgivning – en kombination, som den svenske byggemarkedskæde Bolist senest har honoreret ved at udnævne Dana Lim til årets leverandør.
De mest stillede spørgsmål i forbindelse med fugning
De mest stillede spørgsmål i forbindelse med fugning
Vores tekniske service sidder konstant klar med vejledning og gode råd til de mange daglige henvendelser, som vi modtager vedr. fugning og korrekt brug af vores fugeprodukter. Vi har samlet de hyppigst stillede spørgsmål, så læs mere og få svarene her.
FDA-godkendt fugemasse giver hårfine, flotte resultater
FDA-godkendt fugemasse giver hårfine, flotte fuger
Danaseal FDA 511, som blev lanceret i efteråret, er allerede et hit blandt udførende med speciale i laboratorie- og hospitalsløsninger – og med god grund: Ud over at levere tidsmæssige fordele og flotte resultater, efterlever den nemlig også nogle af verdens skrappeste kvalitetsstandarder.
Produktnyt
Combi Flex 524
All-round, hurtig, neutral, høj styrke.
Danaseal Interior 521
Phthalatfri, fleksibel og overmalbar.
Fire Guard MS 567
Lugtfri, neutral og hurtighærdende.
Fire Guard MS 567
Frameld dig dette nyhedsbrev