Læs online
Dana Lims hovedkontor
Kære læser

Velkommen til marts måneds nyhedsbrev. Vi klæder dig på til foråret ved at give dig de bedste tips til klargøring af huset efter vinterens hårde medfart. Og så kan du blive klogere på de nye regler for mærkning, som betyder, at de orange faremærker snart erstattes af de rød-hvide CLP-mærker. Afslutningsvis giver vi dig et indblik i et af de produkter, der har haft størst betydning for verdens innovation, nemlig lim! 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Nye mærkater på dine materialer
Nye mærkater på dine materialer indfases fra 1. juni
Fra 1. juni i år starter overgangen fra de velkendte orange faremærker til de nye rød-hvide CLP-mærker. Læs her, hvad overgangen og de nye regler for mærkning af bl.a. byggematerialer betyder for dig.
Forårsklargøring af hus
Tid til forårsklargøring
Vinteren kan være hård kost for alt fra tagrender til sokler og skaber dermed travlhed hos landets håndværkere, når de medtagne huse skal have et kærligt eftersyn. Derfor giver vi her vores 6 bedste bud på grej til udbedring af vinterens skader. Læs mere her.
Lim er et klæbrigt mirakel
Et klæbrigt mirakel
At Dana Lim som Danmarks største producent af lim- spartel- og fugemasse "holder sammen på Danmark", er ikke bare tom snak. Faktisk er lim et af de mest uundværlige produkter, der findes – især inden for miljøvenlig produktudvikling, hvor lim ofte har en grøn finger med i spillet.
Produktnyt
Danaseal FDA 511
FDA godkendt silikonefugemasse.
Danaseal Interior 521
Phthalatfri, fleksibel og overmalbar.
Fire Guard MS 567
Lugtfri, neutral og hurtighærdende.
Fire Guard MS 567
Frameld dig dette nyhedsbrev