Læs online
Foto: Claus Birch
Kære læser

Velkommen til maj måneds nyhedsbrev. Denne gang udlodder vi intet mindre end 50 gratis billetter til et brag af en fodboldfest for dig og kollegerne. Og så giver vi dig de bedste tips til, hvordan du kan bruge energitilskuddet som salgsværktøj i forbindelse med energirenoveringsopgaver. Sidst men ikke mindst kan du læse om vores nye speciallim, der sikrer store tidsmæssige og økonomiske gevinster for hospitalerne.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Foto: Claus Birch
Vind en gratis fodboldtur til dig selv og kollegerne
Er du klar til give den max gas på lægterne i Parken sammen med dine kolleger? Dana Lim udlodder lige nu 50 gratis billetter til den store fodboldoplevelse – så skynd dig at deltage! Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os en e-mail, hvor du skriver, hvor mange kolleger du ønsker at invitere.
Brug energitilskud som salgsværktøj
Er du OBS på dine muligheder for at bruge energitilskud som salgsargument? Få styr på energitilskuddet og hvordan du samarbejder med et forsyningsselskab om formidling af energitilskud til dine privatkunder.
Ny lim sikrer tidsbesparelser på hospitaler
Med vores nye speciallim kan hospitalerne se frem til tidsbesparelser i millionklassen samt væsentligt større patientsikkerhed. Bliv klogere på den nye løsning, som fastholder tags på de kirurgiske instrumenter.
Produktnyt
Letspartel Medium Extra 623
Professionel højkvalitets letspartelmasse.
Fire Guard Board 930
Et kit som består af en brandplade og 4 patroner fugemasse.
Fire Guard MS 567
Danaseal Interior 521
Phthalatfri, fleksibel og overmalbar.
Frameld dig dette nyhedsbrev