Læs online
Kære læser

Velkommen til juni måneds nyhedsbrev. Denne gang sætter vi fokus på de skærpede energikrav i det kommende bygningsreglement BR15. Og så kan du læse om vores tætte samarbejde med Fade Acoustic Ceilings, der har resulteret i en banebrydende akustikpuds. Sidst men ikke mindst byder vi velkommen til Sealflex Hybrid, som er en forbedret udgave af klassikeren MS Byggefuge 522.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Skærpede BR15-krav øger behovet for professionelt fugearbejde
Det kommende bygningsreglement BR15 skærper energikravene til byggeriet. Dana Lims salgschef og bestyrelsesmedlem i Fugebranchen FSO Ole Krogfelt understreger, at den professionelle fugeentreprenør derfor kommer til at spille en vigtig rolle i byggeriet fremover.
Dongs nye domicil
Tæt samarbejde baner vejen for innovative akustikløsninger
I samarbejde med akustikvirksomheden Fade Acoustic Ceilings har vi udviklet en akustikpuds, der muliggør buede og hvælvede akustiklofter, som også er let at vedligeholde efter indbygning. Det giver større designfrihed, som længe har stået på rådgivernes ønskeliste.
Sealflex Hybrid
Kom på fornavn med en forbedret klassiker
Er du fan af MS Byggefuge 522? Vi har netop lanceret den populære MS polymerfugemasse i en ny og forbedret version ved navn Sealflex Hybrid, der effektiviserer din arbejdsgang og forbedrer dine resultater.
Kort nyt
Vinderne er fundet!
Seks heldige vindere af Dana Lims konkurrence om en fodboldfest med kollegerne er nu udtrukket.
Sealflex Hybrid 522
Neutral, hurtighærdende byggefuge.
Danaseal FDA 511
FDA godkendt silikone-
fugemasse til medicinal & fødevareindustrien.
Frameld dig dette nyhedsbrev