Læs online
Svanemærkede produkter
Kære læser

Velkommen til august måneds nyhedsbrev. Svanemærket vinder stadig større interesse i det danske byggeri. Men hvad betyder det for producenterne? Læs NCC's bud og bliv klogere på opgraderingen af vores svanemærkede produktlinje. Du kan også læse om vores seneste rapport om, hvordan bevægelser i beton kan forårsage revner i fuger. Sidst men ikke mindst får du en historie om vores samarbejde med det beskyttede værksted i Køge, som pakker vores gule limtuber.
 Send til en ven Del på Facebook Del nyhedsbrevet
Letspartel Medium Extra 623
Kom på forkant med Svanemærkets skærpede krav
Svanemærket vinder frem i det danske byggeri, og det stiller ifølge NCC nye krav til producenterne. Hos Dana Lim har vi løbende fokus på branchens grønne udvikling og har således opgraderet vores svanemærkede produktlinje i henhold til Svanemærkets krav, som for nylig er blevet skærpede.
Setup til måling af fugebredde
Få den nyeste viden om bevægelser i beton
Revnedannelse i fuger er ofte hverken fugemassens eller fugeentreprenørens skyld. Vores undersøgelse konkluderer nemlig, at store og hurtige bevægelser i beton er den helt store synder. Vi anbefaler derfor, at du er særligt opmærksom på vejrforholdene, når du fuger mellem mørke betonelementer.
Foto: Bjørn Armbjørn, Sjællandske Medier
Den gule tube pakkes på beskyttet værksted
Vi har i mere end 25 år arbejdet sammen med det beskyttede værksted ITC i Køge, som hvert år pakker 500.000 limtuber til stor glæde for værkstedets ansatte.
Læs mere
Produkt nyt
Letspartel Medium Extra 623
Letspartel Medium Extra 623
Professionel højkvalitets letspartelmasse, som er Svanemærket.
Danaseal Construction 515
All-round, neutral og høj-elastisk.
Danaseal Interior 521
Danaseal Interior 521
Phthalatfri, fleksibel og overmalbar interiørfuge.

Følg os på LinkedIn - klik her
Frameld dig dette nyhedsbrev