Læs online
Dana Lim
Kære læser
 
Carlsberg er ikke længere et lukket produktionsområde, men derimod en spirende ny bydel i hjertet af København. Flere af vores produkter bliver anvendt i Carlsberg Byen, som du kan læse om i dette nyhedsbrev. Vi giver dig også vores bedste tips til at få succes med vinterbyggeriet. Sidst men ikke mindst kan du læse om vores brandsikringskurser hos Enemærke & Petersen, der nu med den rette knowhow kan bygge brandsikkert.
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Foto: Dragør Luftfoto
Dana Lim holder sammen på Carlsberg Byen
1,7 kilometer – så meget Danaseal Interior 521 beklæder de indvendige fuger omkring 250 vinduer i Carlsberg Byen. Flere af vores produkter er anvendt i den spirende bydel, som er et af hovedstadens største og mest betydningsfulde byudviklingsprojekter til dato.
Læs mere
Fire Guard
Ny brandsikker knowhow i værktøjskassen
Den rette viden er afgørende, hvis et projekt skal føres succesfuldt til dørs. Derfor afholder vi løbende opkvalificerende kurser og har senest afholdt to brandsikringskurser for mere end 30 projekt- og byggeledere hos Enemærke & Petersen.
Læs mere
Få succes med vinterbyggeriet
Få succes med vinterbyggeriet
Vil du have succes med byggeriet, selv når sneen raser? Kong Vinter er ofte årsagen til forsinkelser og øgede omkostninger, men med de rette forholdsregler kan du bekæmpe hans tyranni. Her får du vores bedste tips til vinterbyggeriet.
Læs mere
Produkt nyt
Cool Tack 286
Cool Tack 286
Montagelimen fungerer helt ned til -5°C uden at give afkald på kvalitet og miljø.
Læs mere
Sealflex Hybrid 522
Sealflex Hybrid 522
Neutral, hurtighærdende og overmalbar. Velegnet til tætningsopgaver, ekspansions- og facadefuger.
Læs mere
Danaseal Interior 521
Danaseal Interior 521
Phthalatfri, fleksibel og overmalbar fugemasse, som giver optimale muligheder for en flot slut-finish.
Læs mere
Frameld dig dette nyhedsbrev