Se dette nyhedsbrev i en browser

Faglige og farverige nuancer i Nyborg

Nyborg Stævnet d. 28.-30. januar udgør årets vigtigste sociale, erhvervsmæssige og politiske samlingspunkt for den danske malerbranche. Igen i år sætter vi faglige såvel som farverige nuancer på messen med vores palet af effektiviserende og miljøvenlige løsninger.

BR15-byggeri kræver tæt fugefokus

Med indførelsen af det nye bygningsreglement BR15 øges kravene til bl.a. byggeriets energiforbrug og indeklima. Her spiller fugearbejdet en vigtig rolle. Helt tætte fuger bidrager nemlig til energibesparelser og mindsker risikoen for, at der senere opstår problemer med fugt inden døre.
BR15 kræver tæt fugefokus
Combi Flex 524
Combi Flex 524
 
All-round, hurtig, neutral, høj styrke. Den er lugtfri, neutral og hurtighærdende, kan overmales og har en fremragende bestandighed mod klimatiske påvirkninger.
 
Combi Flex 524 indeholder hverken opløsningsmiddel, silicone eller isocyanat.

Vinterbekendtgørelsen: Få et hurtigt overblik

Byggeriets vinterbekendtgørelse kræver, at du i vinterhalvåret foretager de rette foranstaltninger for at sikre byggeriet forsvarligt mod fugt og kulde. Samtidig bidrager foranstaltningerne til, at du arbejder mere effektivt og sikkert.
Husk vinterbekendtgørelsen, når du bygger i de kolde måneder
Cooltack 286
Cool Tack 286
 
Montagelim som fungerer helt ned til -5°C uden at give afkald på kvalitet eller miljø.
 
Den er fri for opløsningsmidler og phthalater, lugtfri og hurtighærdende – og kan benyttes både ude og inde, på loft, gulv og væg.
Sealflex Hybrid 522
 Sealflex Hybrid 522
 
- en neutral, hurtighærdende byggefuge. Den  er absolut lugtfri, neutral og hurtighærdende, kan overmales og har en fremragende bestandighed mod klimatiske påvirkninger.
 
Sealflex Hybrid 522 anvendes som universal konstruktionsfugemasse i byggeri, industri og marine, såvel ude som inde.
Find dit produkt
Hos Dana Lim er vi førende på det skandinaviske marked inden for udvikling af kvalitetslime, fuge- og spartelmasser til enhver opgave i byggeriet, industrien, kontor- og hobbysegmentet. Vi arbejder kontinuerligt med at opgradere vores faste sortiment, der omfatter flere end 400 produkter og udgør Skandinaviens bredeste. Se alle vores produkter i produktkataloget.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev