Se dette nyhedsbrev i en browser
Dana Lim
Dana Lim messestand

Ses vi på Byggeri '16?

 
D. 1.-4. marts løber Danmarks største tilbagevendende byggevaremesse BYGGERI '16 af stablen i Fredericia. Med sloganet ”Fagligheden i fokus” har vi ladet fugepistolen med ammunition til det gode håndværk og står nu klar til at stille skarpt på morgendagens byggeprocesser.
 
Fagsnak og popcorn serveret af byggesjak
 
- Som altid handler det for os om at møde håndværkerne i øjenhøjde. Vi bruger først og fremmest messen som et middel til at vedligeholde og styrke relationen til vores kunder – ikke mindst i kraft af de fantastiske muligheder for at indgå i dialog med messedeltagerne om de udfordringer og muligheder, der præger deres arbejdsliv. Heraf sloganet ”Fagligheden i fokus”, forklarer marketingchef Lars Wulff.
 
Det faglige fokus fornægter sig med andre ord ikke ved vores faste messestand, hvor de veloplagte medarbejdere bogstavelig talt vil trække i arbejdstøjet og servere popcorn suppleret med fagsnak. Den gode arbejdsstemning understøttes af vores stand, der er indrettet som en traditionel byggeplads. Alt i alt en række tiltag, der tilsammen skal bidrage til at sætte scenen for fire dages dialog om godt håndværk med de udførende.
 
Viderefører dialogen med håndværkerne
 
Dana Lim messestand
Vanen tro vil Dana Lim kunne fremvise både nye produkter og kendte løsninger, der optimerer såvel som effektiviserer arbejdsgangen for de udførende. Særligt montagelime samt fuge- og spartelmasser vil indgå i producentens stand-repertoire, der er sammensat med udgangspunkt i mantraet ”Fagligheden i fokus”. Lars Wulff forklarer:
 
- Hensigten med den konstruerede byggeplads, som vores stand udgør, er at motivere de besøgende til at lægge vejen forbi og prøve kræfter med vores løsninger. Derfor vil vores stand byde på masser af hands-on-demonstrationer af, hvordan man arbejder med produkterne i praksis. Vi vil populært sagt møde håndværkerne i deres rette element og give dem en masse tips, tricks og gode råd, som de kan tage med sig hjem i værktøjskassen.
Læs mere
Følg os på LinkedIn
Fugekonkurrence

Konkurrence: Er du vores nye fugemester?

På BYGGERI '16 afholder vi en fugekonkurrence, hvor du hver dag kan vinde for 2000 kr. fugeprodukter. Messens ultimative fugemester belønnes med et rejsegavekort på 5000 kr. Kunsten bliver at fuge på tid og samtidig opnå et korrekt og pænt resultat. Så grib fugepistolen, læg vejen forbi vores stand og deltag i vores konkurrence. Vi glæder os til at kåre messens bedste fugetalenter!

Se vinderne af vores julerebus 2015

Stort tillykke til de 5 heldige vindere af vores årlige julerebus, der hver har vundet et gavekort.
Læs mere
Vinderne af julerebus 2015
Find dit produkt
Hos Dana Lim er vi førende på det skandinaviske marked inden for udvikling af kvalitetslime, fuge- og spartelmasser til enhver opgave i byggeriet, industrien, kontor- og hobbysegmentet. Vi arbejder kontinuerligt med at opgradere vores faste sortiment, der omfatter flere end 400 produkter og udgør Skandinaviens bredeste. Se alle vores produkter i produktkataloget.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev