Se dette nyhedsbrev i en browser
Dana Lim
Dana Lims nye website

Vores nye webportal letter dit produktvalg og dækker dit vidensbehov

Nu er produktvalg, teknisk info og nyttig viden kun få klik væk. Vores nye brugervenlige og intuitive webportal fungerer via både PC, smartphone og tablet og leverer masser af knowhow om alt fra arbejdsmiljø til tidsbesparende sprøjteteknikker.
 
Oplev vores nye webportal her.
 
Læs mere om portalen
Følg os på LinkedIn

Tak for fire forrygende dage i Fredericia

Igen i år bød BYGGERI ’16 på fire fantastiske messedage. Der var masser af faglig dialog, produktsnak samt udveksling af tips og tricks på vores stand, der samtidig satte scenen for årets jagt på dansk byggeris største fugetalent.
 
Se salgskonsulent Lars Lindbjerg tage pulsen på messen til venstre.
Læs mere

Tillykke til årets mesterfuger!

Stort tillykke til Jesper Djørup, der med en rekordtid på 11,57 sekunder løb med trofæet som mesterfuger på BYGGERI '16!
 
Sammen med dagsvinderne af vores fuge-konkurrence Jacob Schmidt, Tonny Knudsen og Jens Ole Samallo, viste tømreren fra Spentrup, hvordan solidt og velgjort håndværk skal udføres.
Vinder af Dana Lims fuge-konkurrence på BYGGERI '16
Teknisk service

Brug Teknisk Service og få succes med opgaven

Én enkelt henvendelse kan få stor betydning for, hvorvidt du når i mål med din opgave. Teknisk Service er din livline, når tvivlen melder sig om produktvalg, teknik, regler og krav mv.
Læs mere

Ses vi på Nordbygg?

D. 5.-8. april sætter professionelle fra hele den nordiske byggebranche hinanden stævne på Nordbygg i Stockholm.
 
Vi glæder os til endnu en gang at indtage Skandinaviens største fagmesse med værktøjskassen fuld af nye produkter og kendte klassikere. Ses vi?
Nordbygg
Find dit produkt
Hos Dana Lim er vi førende på det skandinaviske marked inden for udvikling af kvalitetslime, fuge- og spartelmasser til enhver opgave i byggeriet, industrien, kontor- og hobbysegmentet. Vi arbejder kontinuerligt med at opgradere vores faste sortiment, der omfatter flere end 400 produkter og udgør Skandinaviens bredeste. Se alle vores produkter i produktkataloget.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev