Se dette nyhedsbrev i en browser
Dana Lim
Ny certificeringsordning

Det skal du vide om Fugebranchens nye certificeringsordning

FSO Fugebranchen har i samarbejde med Byggeriets Kvalitetskontrol lanceret en ny certificeringsordning. Via ekstern kontrol af fugearbejde skal ordningen bane vejen for bedre resultater og dermed nye forretningsmuligheder for fugeentreprenøren.
Læs mere om certificeringen her
Følg os på LinkedIn
Se produktvælgeren her

Har du prøvet vores nye web-produktguide?

Med denne feature kan du via din smartphone nemt finde det produkt, du skal bruge på byggepladsen. Guiden er udformet som en bygning bestående af hhv. værelse, køkken/bryggers, badeværelse og udendørs. Når du angiver hhv. opgave og materialer præsenteres du for et løsningsforslag i form af en produktanbefaling, links til produktinformation og datablade samt forslag til et alternativt produktvalg.
Oplev produktvælgeren her

Brandsikre fuger på Nordens største hospitalsbyggeri

Der var høje krav til brandsikkerheden i forbindelse med opførelsen af Sveriges største hospital Nya Karolinska Solna uden for Stockholm. Med mere end 1000 liter Fire Guard MS 567 er patienter, sundhedspersonale og forskere sikret brandtætte fuger på det nye supersygehus.
Læs mere om prestigeprojektet her
Se prestigeprojektet her
Fire Guard MS 567
Fire Guard MS 567
 
Fire Guard MS 567, der netop har brandsikret Nya Karolinska Solna, er lugtfri og neutral. Derudover er fugemassen hurtighærdende, overmalbar og har en god bestandighed mod klimatiske påvirkninger.
Læs mere om Fire Guard her

Tak for fire hektiske messedøgn på Nordbygg

Som altid var Skandinaviens største byggerimesse 
samlingspunkt for høj stemning og faglighed – denne
gang krydret med et storhittende fugemesterskab.
 
Vinder af Dana Lims fuge-konkurrence på BYGGERI '16
Find dit produkt
Hos Dana Lim er vi førende på det skandinaviske marked inden for udvikling af kvalitetslime, fuge- og spartelmasser til enhver opgave i byggeriet, industrien, kontor- og hobbysegmentet. Vi arbejder kontinuerligt med at opgradere vores faste sortiment, der omfatter flere end 400 produkter og udgør Skandinaviens bredeste. Se alle vores produkter i produktkataloget.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev