Se dette nyhedsbrev i en browser
Dana Lim
Undgå kvalitetsproblemer når du spartler med fibergips

Undgå kvalitetsproblemer når du spartler med fibergips

Fibergips er blevet populært pga. produktets styrke og de tidsbesparelser, som det giver. Men bruger du ikke den rette spartelmasse, risikerer du problemer med kvaliteten af den færdige væg. Vi guider dig til at vælge den rigtige spartelmasse.
Læs mere her
Fibergipsspartel 630
Fibergipsspartel 630

Skal du spartle med fibergips? Fibergipsspartel 630 er en færdigblandet spartelmasse, der er udviklet specielt til indendørs spartling i tørre rum af fibergipsplader med forsænkede spartelkanter, samt til fuldspartling af disse.
Læs mere
Følg os på LinkedIn

Dét skal du vide om PCB ved renoveringer

Når du arbejder med renovering af bygninger, der er opført eller renoveret i perioden 1950-1977, kan der være risiko for PCB. Vi giver dig et hurtigt overblik, så du er godt klædt på til opgaven. 
Bliv klog på PCB
PCB renovering
Vi søtter MAND DET NYTTER
Mød vores kolleger

Erfarne branchefolk skal styrke vores support- og salgsfokus

Vi udvider organisationen med to erfarne branchefolk, der skal udbygge og styrke produktudviklingen, salgsaktiviteterne og den tekniske service. Med vores nye kolleger er vi fuldt rustet til at imødekomme det nordiske byggeris fremgang og erobre nye markedsandele.
Mød vores kolleger
Find dit produkt
Hos Dana Lim er vi førende på det skandinaviske marked inden for udvikling af kvalitetslime, fuge- og spartelmasser til enhver opgave i byggeriet, industrien, kontor- og hobbysegmentet. Vi arbejder kontinuerligt med at opgradere vores faste sortiment, der omfatter flere end 400 produkter og udgør Skandinaviens bredeste. Se alle vores produkter i produktkataloget.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev