Se dette nyhedsbrev i en browser
Dana Lim
Dana Lim Prisen

Dana Lim Prisen 2016 sætter fokus på overset og dødelig sygdom

At socialt ansvar altid har stået højt på dagsordenen hos Dana Lim, blev nok engang slået fast d. 30. september. Her løftedes nemlig sløret for vinderen af Dana Lim Prisen 2016: Et forskningsprojekt i den oversete og dødelige hjernesygdom MSA.
Læs mere om prisen her

Vind en gratis fodboldtur til dig selv og kollegerne

Er du klar til at give den gas i Parken med dine kolleger? Lige nu udlodder vi 2X5 gratis billetter til en fodboldoplevelse af de helt store: Kampen mellem FCK og Leicester d. 2. november kl. 20.45.
 
Det eneste du skal gøre er at sende os en e-mail.
Deltag her
Konkurrence
Følg os på LinkedIn
Interiørfuge

Indvendige fuger med flot finish

Den elastiske phthalat- og tinfri Danaseal Interior 521 gør det nemt at opnå indendørs fuger, som er fri for snavs og smuds. Samtidig letter dens smidige konsistens vejen til de gode resultater.
Læs mere om parketlim 268
Find dit produkt
Hos Dana Lim er vi førende på det skandinaviske marked inden for udvikling af kvalitetslime, fuge- og spartelmasser til enhver opgave i byggeriet, industrien, kontor- og hobbysegmentet. Vi arbejder kontinuerligt med at opgradere vores faste sortiment, der omfatter flere end 400 produkter og udgør Skandinaviens bredeste. Se alle vores produkter i produktkataloget.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev