Se dette nyhedsbrev i en browser
Dana Lim
Få styr på vinterbekendtgørelsen, inden den træder i kraft

Få styr på vinterbekendtgørelsen, inden den træder i kraft

D. 1. november træder byggeriets vinterbekendtgørelse i kraft.  Bekendtgørelsen kræver, at du fra d. 1. november til 31. marts foretager de rette foranstaltninger for at sikre byggeriet forsvarligt mod fugt og kulde. Samtidig bidrager foranstaltningerne til, at du arbejder mere effektivt og sikkert. Få det fulde overblik her, så du er rustet til at imødekomme kravene
Læs om vinterbekendtgørelsen her

Få succes med montagearbejdet i vinterkulden

Skal du udføre montageopgaver i vinterkulden? Så kan du med fordel bruge montagelimen Cool Tack 286, der fungerer ved temperaturer ned til -5 gr C.
 
Produktet er bl.a. velegnet til opsætningsopgaver, hvor f.eks. paneler og andre pladematerialer skal limes hurtigt og sikkert op. Samtidig er den også særdeles velegnet som tagstensklæber.
 
Cool Tack 286 fås i rød, hvid og sort, og den er lugtfri, hurtighærdende og har en fremragende bestandighed mod klimatiske påvirkninger.
Opdag Cool Tack 286 her
Cool Tack 286
Følg os på LinkedIn
Fodboldkamp

Vi sætter gratis fodboldbilletter på højkant igen

Gik du glip af vores seneste lodtrækning om en gratis fodboldoplevelse? Nu får du igen chancen for at give den gas på lægterne i Parken med dine kolleger. Vi udlodder nemlig 5x2 billetter til den kommende champions league-kamp, hvor FCK møder Porto i Parken d. 22. november.
 
Deltag ved at sende os en e-mail.
 
Tillykke til Jacob Bo fra Weiss Isolering og Michael fra Bygma i Horsens, der var de heldige vindere af de senest udloddede billetter til kampen mellem FCK og Leicester d. 2. november!
Deltag her

På hjemmebane med social ansvarlighed

Dana Lim udbygger som den første virksomhed i HB Køges sponsorkreds vores engagement i 1. divisionsfodboldklubben. Det sker som en socialt ansvarlig partnerskabsaftale med fokus på lokalområdet – helt i tråd med vores tradition for at engagere os socialt i vores hjemby Køge.
Læs mere her
Fodboldkamp
Find dit produkt
Hos Dana Lim er vi førende på det skandinaviske marked inden for udvikling af kvalitetslime, fuge- og spartelmasser til enhver opgave i byggeriet, industrien, kontor- og hobbysegmentet. Vi arbejder kontinuerligt med at opgradere vores faste sortiment, der omfatter flere end 400 produkter og udgør Skandinaviens bredeste. Se alle vores produkter i produktkataloget.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev