Se dette nyhedsbrev i en browser
Dana Lim
Få styr på vinterbekendtgørelsen, inden den træder i kraft

Dana Lim giver funktionshæmmede medløb

Motion og udeliv skal være en mulighed for alle. Derfor har Dana Lim sponsoreret en særlig løbevogn til samværs- og arbejdstilbuddet ITC i Køge. Det betyder, at de løbeglade ansatte nu kan tage stedets funktionshæmmede brugere med på motionsture i det fri.
Læs om den sponsoreret løbevogn

Dana Lim opruster med fagligt stærk sælgerprofil

Med 38-årige Morten Kjær har en erfaren branchemand nu sluttet sig til vores salgsteam. Mortens tømrer-baggrund og tidligere ansættelser hos bl.a. fischer Danmark og Carl F. har givet ham en solid erfaring, der utvivlsomt vil komme vores midtjyske forhandlere til gode.
Opdag Cool Tack 286 her
Morten Kjær
Følg os på LinkedIn
Fodboldkamp

Få en ekstra julegave i år

Vi tager allerede nu forskud på gaveuddelingen med årets julerebus. Vi udlodder derfor hele 5 gavekort, og det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen om at vinde et gavekort er at sende os dit svar på rebussen. Så kom i julestemning og sæt gang i de små grå.
Deltag her

Tillykke til Parken-vinderne

Tillykke til Brian Larsen fra CF Petersen & Søn, Jesper Jørgensen fra JJ Tag & Byg, Lars Emmering fra Malerfirma Emmering, Morten Østergaard fra Tømrer- og Snedkermester Niels Lien og Morten Kuntz fra Bygma Risskov.
 
De heldige fodboldentusiaster vandt vores senest udloddede billetter til kampen mellem FCK og Porto 22. november.
Fodboldkamp
Find dit produkt
Hos Dana Lim er vi førende på det skandinaviske marked inden for udvikling af kvalitetslime, fuge- og spartelmasser til enhver opgave i byggeriet, industrien, kontor- og hobbysegmentet. Vi arbejder kontinuerligt med at opgradere vores faste sortiment, der omfatter flere end 400 produkter og udgør Skandinaviens bredeste. Se alle vores produkter i produktkataloget.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev