Se dette nyhedsbrev i en browser

Brug universalprodukter med omtanke

Universalprodukter sparer plads i bilen og kan ofte hjælpe dig med at løse en opgave her og nu. Men selv et godt universalprodukt skal bruges med omtanke, hvis resultatet skal blive godt og holdbart. Vi deler ud af vores viden, så du bliver klogere på, hvad universalprodukter kan – og hvad de ikke kan.

Universalfordele kombineret i ét fleksibelt produkt


All-round, hurtig og med de bedste egenskaber fra silicone- og polyurethanfugemasser: Combi Flex 524 bringer dig tættere på de gode resultater, effektiv udførelse og et forbedret arbejdsmiljø.

Combi Flex 524 er dit ultimative universalprodukt og kombinerer de bedste egenskaber fra silicone- og polyurethanfugemasser. Produktet, som tilhører den nye generation af hybrid-fugemasser, både limer og fuger.

Vælg den rette spartelmasse til gipspladesamlinger


Hvad er forskellen på en spartelmasse, der er godkendt til gipspladesamlinger, og en som ikke er? Vi giver dig svaret i denne video, så du er klædt på til at vælge den rette løsning til opgaven.

Gennemprøvet lim satte hårde plader til vægs i stofindtagelsescenter

 
Håndværkere fra entreprenørvirksomheden Anders Damgaard Nielsen ApS var udfordret, da de skulle montere 300 m2 hårde og glatte kompositplader på et porøst underlag i et stofindtagelsescenter på Vesterbro i København. Vores neutrale, fugthærdende montagelim Dana Lim Montage Ekstra 292 gjorde den krævende opgave let.
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
 
Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og certificeringer er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Dana Lim A/S  -  Københavnsvej 220 -  4600 Køge -  Tlf.: (+45) 5664 0070 - Fax: (+45) 5664 0090 - E-mail: info@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev