Se dette nyhedsbrev i en browser
Vandsikringstape

Undgå vandskader billigt og nemt


Nu er det slut med vandskader i forbindelse med skybrud og stormflod. Vi står nu klar med en ny unik vandsikringstape, der er let at montere og effektivt beskytter vinduer og døre mod indtrængende vand. På den måde kan du nemt og billigt komme vandskaderne i forkøbet og undgå dyre og besværlige udbedringer. Vandsikringstapen er anbefalet af Alm. Brand til at sikre boligen.

Kom vandskaderne i forkøbet med vores nye banebrydende vandsikringstape  
 
Dana Lim har vokseværk

Første spadestik til nyt færdigvarelager


Himlen var blå og stemningen høj, da vi tog første spadestik til byggeriet af vores nye færdigvarelager i selskab med Køges borgmester Flemming Christensen. Det 3.800 kvadratmeter store lager på Københavnsvej skal understøtte vores vækstambitioner og frigive mere plads og bl.a. skabe bedre betingelser for hurtig og effektiv levering.  

Læs om vores nye lager her

Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
 
Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og certificeringer er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Dana Lim A/S  -  Københavnsvej 220 -  4600 Køge -  Tlf.: (+45) 5664 0070 - Fax: (+45) 5664 0090 - E-mail: info@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev