Se dette nyhedsbrev i en browser
Dana Lim Prisen 2017

Dana Lim Prisen sætter i år fokus på dødelig sygdom

 
Socialt ansvar står højt på dagsordenen hos Dana Lim, og det blev endnu engang understreget, da Dana Lim Prisen blev uddelt i fredags. Prisen går i år til forskning i en dødelig hjertesygdom.

Dana Lim Prisen 2017

Husk at bruge håndværkerfradraget


Med regeringens finanslovsudspil lægges der op til, at håndværkerfradraget som vi kender det i dag bliver droppet til fordel for et servicefradrag. Hvis du skal nå at udnytte den nuværende ordning, er det med at få ordrerne i hus nu, inden det er for sent.
 
 
 
Gør bygninger vinterklar nu og undgå frostskader

Gør bygninger vinterklar nu og undgå frostskader


Så er det nu, hvis man skal nå at gøre huset vinterklar, inden vinteren sætter ind med frost og forårsager skader på bygningerne. Med concrete fix 549 kan man foregribe den type skader ved at reparere eksisterende revner og huller. Concrete fix 549 er nem at arbejde med, også for gør det selv-folket.

Læs mere om vinterklargørelse og frostskader her

Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
 
Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og certificeringer er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Dana Lim A/S  -  Københavnsvej 220 -  4600 Køge -  Tlf.: (+45) 5664 0070 - Fax: (+45) 5664 0090 - E-mail: info@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev