Se dette nyhedsbrev i en browser
Amager Bakke

Pallevis af fugemasse holder Amager Bakke tæt

 
Igennem det seneste halvandet år er der gået utallige paller Sealflex Hybrid 522 fugemasse til at fuge de 400 indvendige ståldøre på hovedstadens spritnye energi- og affaldsforbrændingsanlæg, Amager Ressource Center - i daglig tale kaldet Amager bakke.
 

Vind gratis fodboldbilletter


Nu får du chancen for at opleve et brag af en fodboldkamp i Parken sammen med dine kolleger. Vi udlodder 5x4 billetter til den kommende Europe League-kamp mod FC Sheriff Tiraspol.
 
 
 
Tagstensklæber 525

Farvestabil tagstensklæber sikrer flot helhedsindtryk


Bodil, Freja og Ingolf. Efterårsstormene blæser igen over landet og er hård kost for bygninger og deres tage. Med den rette tagstensklæber holdes løsrevne tagsten på plads - og Dana Lims tagstensklæber 525 er nu bevist farvestabil. Det sikrer et flot helhedsindtryk af taget.

Læs mere her

To nye, stærke profiler hos Dana Lim


Mød Birgitta og Rass. Det er vores to nye kolleger i Dana Lim. De skal være med til at tegne Dana Lim udadtil og have fokus på de kunderettede aktiviteter.
 
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
 
Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og certificeringer er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Dana Lim A/S  -  Københavnsvej 220 -  4600 Køge -  Tlf.: (+45) 5664 0070 - Fax: (+45) 5664 0090 - E-mail: info@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev