Se dette nyhedsbrev i en browser

Ses vi på Nyborg Stævnet?

 
 
Kender du det, når spartelmassen puster? Tapetet trækker sig ved opsætning om vinteren? Akrylfuger revner? Det gør mange malere. I næste uge giver vi tips og tricks på Nyborg Stævnet. 
 

Skal du med til pokalderbyet i Telia Parken?

 
Deltag i lodtrækningen om billetter til et brag af en pokalkamp mellem FCK og Brøndby.
 
 
 
Foto: Samy Khabthani 

Håndværkerfradraget lever endnu

 
  
Lige ved udgangen af 2017 kom det endelig på plads. Håndværkerfradraget. Det betyder større ordrebøger og gang i forretningen.
 

Har du styr på vinterforanstaltningerne?

 
 
Nattefrosten har for alvor bidt sig fast med temperaturer ned til næsten ni minusgrader. Husk, at du i vinterhalvåret skal foretage de rette foranstaltninger for at sikre byggeriet forsvarligt mod fugt og kulde. Det kræver byggeriets vinterbekendtgørelse.
 
 

Dana Lim på Kemiens Dag

 
 
I slutningen af november deltog Dana Lim på Kemiens Dag. Vores miljøchef Dorthe Christensen holdt et indlæg på konferencen med fokus på REACH.
 
 
Parløb

Kom med til Byggeri ’18

 
 
I marts måned løber Byggeri 18 af stablen i Fredericia. Og du er inviteret!
 
Byggeri ’18 er en af de største fagmesser inden for byggevarer, hvor op mod 300 udstillere præsenterer de nyeste produkter og løsninger inden for byggeri med fokus på blandt andet bæredygtige byggematerialer.
 
 

Og vinderne er…

 
 
I december sendte vi en julerebus ud sammen med nyhedsbrevet. De heldige vindere vandt et weekendophold for to personer på Comwell.  
 
Linkedin
Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
 
Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og certificeringer er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Dana Lim A/S  -  Københavnsvej 220 -  4600 Køge -  CVR nr. 
49294514

Kontakt: (+45) 5664 0070 - info@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev