Se dette nyhedsbrev i en browser

Kvalitetsmaterialer optimerer tidsplan

3.500 ruller fugebånd holder godt sammen på de 1.170 lejligheder, der lige nu renoveres i Hvidovre.
Dana Lim leverer tusindvis af fugebånd og pallevis af montagelim til projektet.
 

Miljøchefen: Miljø er mange ting

Dana Lim består af mange forskellige medarbejdere med vidt forskellige fagligheder, som hver især er med til at skabe kvalitetsprodukter og god service til kunder og samarbejdspartnere.
 
Derfor sætter vi hen over de næste nyhedsbreve spot på menneskerne bag Dana Lim-produkterne. I denne omgang præsenterer vi dig for vores miljøchef Dorthe Christensen.
 

1.900 cykler mod cancer

Det bliver en sand folkefest på lørdag, når Rådhuspladsen i København danner ramme om den største samlede Team Rynkeby-start nogensinde. Over en hel uge tilbagelægger cykelholdet tusindvis af kilometer europæisk landevej for at samle penge ind til kræftramte børn og deres familier. 
 
Dana Lim er mangeårig guldsponsor af Team Rynkeby og har et par medarbejdere med på cykelholdet, som har kurs mod målstregen i Paris. 
 

Kun plads til ét produkt?

All-round, hurtig og med de bedste egenskaber fra silicone- og polyurethanfugemasser.
Combi Flex 524 bringer dig tættere på de gode resultater, effektiv udførelse og et forbedret arbejdsmiljø.

Kort fortalt, Combi Flex 524 er dit ultimative universalprodukt, hvis du kun har plads til ét produkt i bilen!

Læs mere

Er du i tvivl? Kontakt teknisk service
Har du spørgsmål i forbindelse med en fuge- eller limopgave, eller ønsker du mere information om vores produkter? Så kan du altid henvende dig til teknisk service, hvor vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
 
Du kan ringe til teknisk service på tlf.: 56 64 00 75 - eller sende en e-mail: tekniskservice@danalim.dk
 
Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og certificeringer er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Dana Lim A/S  -  Københavnsvej 220 -  4600 Køge -  Tlf.: (+45) 5664 0070 - Fax: (+45) 5664 0090 - E-mail: info@danalim.dk
Frameld dig dette nyhedsbrev